Aparate foto vechi vanzare

Aparate foto vechi vanzare

Aparate foto vechi vanzare


Aparate foto vechi vanzare


Voigtlander Bergheil 9×12 supradimensionată (versiune timpurie)

Utilizate, dar având în vedere vârsta, în stare perfectă

Camera este foarte rar și este, având în vedere vârsta sa (douăzeci de ani mijlocul), în stare de bine. Număr de serie 258646 burdufuri sunt ok. Obiectivul este un Voigtlander & Sohn AG. Braunschweig Heliar 13,5 cm 1: 4,5 no.247288. Obiectivul este curat, nu are zgârieturi, opacitate sau ciuperca, dar prezintă semne de separare. Funcția tehnică nu este verificată de mine și, prin urmare, de preferință, acest aparat foto ar trebui să fie luat la mine acasă. De transport maritim nu este o problemă, ci livrarea va avea loc într-o stare așa cum este.


Aparate foto vechi vanzare licitatie Catawiki aparate foto vintage Leica


Catawiki

săptămânal licitații pentru obiecte speciale

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin.


Fapte și cifre

30.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 12 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre.

ceasuri vechi de vanzare

Specificatii

De vanzare aparat foto de colectie din timpul al II-lea razboi mondial, stare exceptionala,nu a fost folosit niciodata,numai expus in vitrina.
Tip:Voigtlander Bessa Compur 6 x 9 cm format camera
Film : 120
Obiectiv : Voigtar Anastigmat 1:4,5-22
Timp expunere : T, B, 1-250 sec.
Focus : manual
Dimensiuni : 90 x 138 x 165mm
Masa : 890 g

Aparat foto Voigtlander Bessa Compur 1:4,5 – Galerie foto


Aparat foto vechi de vanzare – Voigtlander Leica Kodak