Arta online licitatii arta online

Arta online licitatii arta online

Arta moderna online licitatii arta online


Arta online licitatii arta online


Claude Géan – Insomnies 

arta online licitatii arta moderna

Ulei și acrilic pictura pe panza – Semnat

Titlu: insomnies
Dimensiuni: 25 x 25 cm
Condiție perfectă. muncă originală unică, a informat pe partea din spate.
vise ciudate și fantastice. O noapte de vise, cu ființe nereale, înghețate cu un aspect iscoditor.
Mesageri ai inconstientul nostru, coșmarurile noastre descrie temerile noastre și tulburările noastre interioare. Ele ne tulbură, îngrozi noi, dar ele pot, de asemenea, ne permite să știm sinele nostru mai bine, dacă luăm timp pentru a asculta.
pictura in ulei, acrilic, screenprint cerneala pe panza, grosime 1mm, gata de a fi plasat pe un șperaclu.
Materialul este lucrat cu cuțit, stratificarea succesive de glazura pentru a da o adâncime a culorilor.
Satin anti U.V. lac pentru a garanta durabilitatea culorilor. Semnat la dreapta jos.
Lucrare realizată de pictorul profesionist francez Claude Gean. A se vedea, numeroase premii și distincții (Franța și SUA) pe site-ul său personal: www.cgean.fr
Poate fi preluat de la studio sau trimise prin Colissimo cu urmărire, cu asigurare la valoarea declarată, într-un pachet robust și sigur.


Catawiki

săptămânal licitații pentru obiecte speciale

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin.


Fapte și cifre

30.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 12 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre.

ceasuri vechi de vanzare