Automobile clasice de vanzare

Automobile clasice de vanzare

Automobile clasice de vanzare


Automobile clasice de vanzare - Catawiki


Automobile clasice de vanzare – Catawiki

Volkswagen – Westfalia SO 42 Campmobile Split Screen Camper Van – 1967

 

Extensiv și minunat restaurat original Westfalia

Marca: Volkswagen
Stilul de caroserie: vilegiaturist
Transmisie: Manual
Combustibil: Benzină
Culoare: alb
Bună ziua și bun venit la oferta noastra de acest minunat și frumos restaurat Ex californian Westfalia Pop Top Campmobile

Automobile clasice de vanzare

Noi cei de la Wagens Mondiale Wild a dobândit această rulotă nemolestată minunat și foarte complet în California de Sud înapoi în 2009.

82104 este kilometraj care arată pe contorul de parcurs … noi credem că acest lucru ar putea fi corecte în căutarea în jurul Vehiculelor stare generală

Motorul este un motor de 1600 cc reconstruita dublu port de tip VW 1. Cutiile de viteză de transmisie și de reducere sunt în loc ca Camper a fost construit și a părăsit fabrica .. Raporturile de transmisie și a raportului de transmisie final rămâne neschimbat la specificațiile standard pentru acest autobuz

Camperului a fost pictat o nuanta mai de albastru regal Fetching care a fost distrus de soare californian! Nu sa uitat deloc atrăgătoare în acest aspect, dar sub vopseaua uzat pune un vehicul foarte drept si foarte cinstit .. Nu a fost absolut nici un prejudiciu accident precedent pentru a vorbi de vizibile. Singura rugina am avut de reparat a fost podeaua și zona pragului în jurul zonei de deschidere caseta de gheață pe podea mărfuri.

Acest exemplu acum curat a fost garaged toată viața ei și arată în modul uscat tot de dedesubt este pentru ca nu a fost dat nici un subacoperire suplimentar sau un tratament de conservare

Am încercat tot posibilul pentru a capta măreția și nivelurile de detaliu și se potrivesc și termina ne-am străduit să realizeze. Acest lucru este în parte până la abilitatea restaurării noastre tehnician Dl Peter Linia (auto-a mărturisit și aproape de ventilator pe tot parcursul vieții VW, restaurator și proprietar) și, desigur, un vehicul de bază care a fost într-o stare bună și puțin second.

Noi am deținut și vândut, probabil în regiunea 100+ VW autobuze de toate stilurile de caroserie si ani din 1955 până în 1982 …. Acest autobuz special are unele dintre cele mai frumoase shutting ușile cabinei îmi amintesc egaland cele mai bune pe care le pot fi. ..sau îndrăznesc să ne say..just ca au închis atunci când sunt noi?

Munca foarte puțin organism a fost necesar, înainte de punerea unele minunat 2 etape luciu directă în culoarea originală a L87 Pearl White.

Multe părți noi cea mai buna calitate din crom au fost achiziționate și montate. Toate noi cauciucuri și un set de etanșare a fost instalat pe tot parcursul.
Noua inox oglindă exterioară tulpini și au fost montate oglinzi. Farurilor noi german OE de calitate jante cromate și potrivire lentile originale la stânga și la dreapta! Lumina farurilor au fost demontate și restaurate complet!

Camperului are dublu sistem de încărcare split cu o baterie scop a făcut petrecere a timpului liber instalat

Scaunele din fata au fost re împodobite cu scaunul TMI acoperă în culoarea originală și textura pentru un 67 Westfalia … spate camping moale mobilarea s-au recuperat, de asemenea într-un meci aproape de vinil originală de muștar

Automobile clasice de vanzare – Catawiki

Automobile clasice de vanzare

Caseta de gheață originală a fost modificată în California, de către proprietarul anterior pentru a accepta un regrigerator de lucru. Acest articol este conectat la bateria timp liber pentru a lucra în mod eficient. Credem că ei o perioadă frumos plus și upgrade-ul la interior și face autobuzul care puțin mai funcțional.

Ramele ferestrelor Jealousie au fost lustruite și toate nou kit de etanșare din cauciuc și instalat. Toate noile șuruburi inoxidabil au fost folosite pentru a re a instala cadrele în corpul Toate ferestrele funcționează, toate ferestrele au ecrane zbura. Toate șine pentru perdele sunt prezente, curățate, lustruite și re instalate. Ai nevoie doar de a alege și de perdele se potrivesc pe gustul dumneavoastră sau vom face cu plăcere acest lucru pentru tine. Noi didnt potrivesc cele mai bune repro originale de imprimare Westfalia perdele, deoarece noi știm proprietarul următoare poate, din dorea ceva la propriul lor gust.

Automobile clasice de vanzare – Catawiki

Tabloul de bord este tot standardul. Stereo care îl vedeți în imagini este acolo doar pentru imagini. Noi nu am montat un sistem de muzică așa cum știm s-ar putea avea propriile preferințe specifice .. Dacă ne dorim să putem instala un sistem de a-ți placă + 2 boxe …

Barele de protecție au fost tratate, de asemenea, o restaurare completă, deși acestea au fost in stare exceptionala fara rugina si aproape nici urme de lovituri! Vă rugăm să rețineți barele de protecție sunt originale la acest autobuz și “capete de diamant”, în partea din față și din spate sport, care este, desigur, corect pentru un 67 de ani model de autobuz. roțile originale de 14 inch au fost, de asemenea, re pictate. Anvelopele sunt toate foarte bune cu o mulțime de rulare din stânga. Capacele de hub sunt cele mai bune cele originale VW-am putea găsi în propriul nostru inventar. Nu perfect, dar “ceva vechi” este o atingere frumos ne gândim. Există o roată de rezervă, desigur, situat în poziția sa în spatele scaunelor din față cabinei.
Taxiul are un nou covor podea din cauciuc și noi rogojini stand de scaun instalate, de asemenea, …. cu mult mai nou de vinil si cauciuc in acest Camper ea are acel miros inconfundabil al unui vehicul nou!

centurile de siguranță sunt montate pe scaunele din față, deși nu sunt vizibile.

Ornamentul de pe mobilierul interior este încrețite de tristețe California Heat. așa cum este atât de comună. Ne-am lăsat asta în pace. Rock & pat rola funcții ca și cum ar trebui, desigur, și de a face toate ușile din interior

Toate luminile interioare funcționează.

Camperului a fost “trecut prin” de către un profesionist Automotive electrician. Split de încărcare are 4 porturi suplimentare pentru mai multe off-uri pentru stereo să ia dvs. de exemplu, sau prize pentru dispozitive suplimentare

Totul funcționează electrice așa cum trebuie!

Sistemul de frânare a fost inspectat și revizuite, elemente noi montate în cazul în care necesara, în cazul în care este o mulțime de viață de serviciu un loc curat bun sus a fost făcut și re instalat. Motorul a avut un ton de sus și schimbarea uleiului are transmisie care se schimbă și în sus și în jos cu ușurință și fără probleme. Nu există nici o “uzură” zgomote asociate sau sunete care provin din transmiterea oricăruia dintre rulmenții roților sau a sistemelor de direcție sau de suspensie.

toate ușile și trapa de blocare … de pe chei diferite ca noi mânere au fost instalate

Automobile clasice de vanzare – Catawiki

fibra de sticla pop de top a fost dat o cantitate rezonabilă de atenție, de asemenea, deși într-o stare bună de căldură din California a provocat unele uzura la exterior cele mai multe straturi de fibra de sticla …. Acum arată uimitor cu ei în mod corect și intricat ca instalat din fabrică nouă pânză ….. o mulțime de efort a intrat în montarea acest lucru în modul în care a făcut-o fabrica cu toate elementele noi necesare în jurul deschiderii acoperișului.

Podele noi si lemn laterale interioare au fost tăiate și colorate și montate, căptușeala acoperișului este original și am lăsat-o așa cum a fost în stare bună și ne simțim ei frumos să plece și ceva, deoarece acestea sunt, dacă destul de bun.

Automobile clasice de vanzare – Catawiki

Acest lucru van excepțional Camper trage bine în toate treptele de viteză. Filtrul de aer lipseste din imagine este însă inclusă. Nu a fost restaurată în timp util pentru imagini! Autobuzul este, desigur, de 12 volți și beneficiile de a fi avut un alternator instalat.

Magistrala de sistem original este vorba de sport de frânare cu tambur cu cilindru principal dublu circuit de

Ne-am propus pentru o restaurare foarte amănunțită și am vrut personal această rulotă să uite că ochiul discernământ al oricărui spectator ar vedea ca aspectul “doar dreapta”.

Avem toate documentele de import și titlul original din SUA. Dacă un cumpărător european doresc să achiziționeze acest autobuz și vă ajută să putem înregistra în autobuz în Marea Britanie mai întâi pentru tine.

În cazul în care doriți orice lucrări suplimentare care urmează să fie efectuate putem face acest lucru, la un cost suplimentar. Vă rugăm să întrebe.

Partea de dedesubt a fost lăsată netratată, astfel încât proprietarul următoare poate alege ceea ce ei cred a fi cel mai bine cauza lor de acțiune pentru a păstra VW de metal clasic!

Dacă v-ar dori să întreb orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să facă acest lucru. În cazul în care doriți să vizualizați, de asemenea, vă rugăm să întrebați. Ne-ar fi încântați să arate acest lucru Camper excepțional pentru tine

Acest vehicul poate fi vizualizat și luat în Rushden, Anglia.

Sumele licitate nu includ transportul sau la export, cu excepția cazului în care se indică altfel.

Acesta este un vehicul utilizat. Este recomandabil să vizualizați vehiculului înainte de licitare, pentru a evita dezamăgirea după aceea. Pentru o programare de vizionare sau mai multe informații, vă rugăm să contactați Catawiki.
Gb Vert-Ego

Membru din: May 17, 2016
Vânzătorul preferă lotul care urmează să fie luat

Automobile clasice de vanzare – Catawiki

Vânzătorul preferă lotul de a fi preluat de la Rushden (Regatul Unit al Marii Britanii). Transportul maritim este posibilă numai prin aranjament. Costurile de transport sunt pe cheltuiala cumpărătorului, și se plătește direct vânzătorului.