Licitație de diamante

Licitație de diamante

Licitație de diamante


licitatie de diamante London Paris Antwerp Bucuresti Romania Catawiki


Licitatie de diamante

Licitație de diamante London Paris Bucuresti Bijuterii de Argint si ceasuri

“The Pink Raj”, despre care expertii afirma ca este cel mai mare diamant roz din lume, estimat la 30 de milioane de dolari, va fi pus in vanzare in cadrul unei licitatii ce va avea loc la Geneva in luna noiembrie.

Nestemata, ce are 37 de carate, a fost expusa pentru public in aceasta saptamana la sediul din Londra al casei Sotheby’s, informeaza Reuters.

“Are o forma minunata. Este un diamant cu o taietura ‘cushion’, cu un grad ridicat de stralucire, cu multe fatete, vizibile atunci cand il misti sau il porti pe deget”, a declarat Daniela Mascetti, expert principal in departamentul de bijuterii al casei de licitatii Sotheby’s.

Diamantul brut a fost descoperit intr-o mina in anul 2015 si este scos la vanzare de un colectionar care a dorit sa isi pastreze anonimatul. La cele mai recente licitatii de pietre pretioase, diamantele roz s-au vandut la preturi de peste 1 milion de dolari per carat


Catawiki licitatie de diamante

Vinde sau cumpar diamante prin sau la un public internaţional, Catawiki este platforma perfectă unde vă puteţi vinde loturile.
Doar câteva dintre multele loturi incluse în Licitație de argint și aur.

Despre Catawiki şi licitaţiile noastre

  • Înregistraţi-vă gratis, începeţi să vindeţi şi câştigaţi bani în condiţii de siguranţă şi maximă securitate

Ce este Catawiki?

  • Catawiki este casa de licitaţii online cu cea mai mare creştere din lume. Site-ul nostru conectează licitatori din întreaga lume care vor să vândă sau cumpere obiecte unice şi extraordinare.

Cum funcţionează licitaţiile noastre

  • Începând cu fiecare Vineri, Catawiki găzduieşte peste 300 licitaţii săptămânale în cadrul a mai mult de 80 de categorii diferite de la artă modernă la maşini clasice, de la ceasuri la bijuterii şi antichităţi.

Adjudecătorii noştri

  • Peste 170 de adjudecători organizează şi supraveghează licitaţiile noastre, asigură o selecţie variată de loturi de înaltă calitate.

Tipuri de obiecte

  • Oricine deţine obiecte speciale cu valoare estimativă de minimum € 75, le poate oferi la licitaţie.

atawiki este platforma perfectă unde vă puteţi vinde loturile.

 


Catawiki

săptămânal licitații de bijuterii pentru obiecte speciale

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin. pareri despre catawiki Licitatie de diamante


Fapte și cifre

35.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 15 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații Licitatie de diamante


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre. pareri despre catawiki Licitatie de diamante

Start selling now


Licitatii carti postale


Pareri despre Catawiki pe Trustpilot.pareri-catawiki-modalitate-simpla-prin-care-se-poate-vinde-pictura-vechi

“Cel mai bun site de licitație pentru a vinde antichități dumneavoastră”

Nota 8.7

“modalitate simplă prin care se poate vinde pictura vechi”

“foarte intuitiv  Este un proces foarte intuitiv de a licita și interacționa cu sistemul”

“foarte bun site de licitații online”