Licitație Motociclete

Licitație Motociclete

Licitație Motociclete (Târg Central de Clasice)


licitatie moticiclete romania catawiki bucuresti


Licitație Motociclete (Târg Central de Clasice)

in Las Vegas, va fi vanduta prin intermediul licitatie probabil cea mai scumpa colectie de motociclete, la acest moment.

Nu a fost deconspirat motivul pentru care colectionarul EJ Cole renunta la comoara sa, care i-a acaparat mai bine de jumate de secol ca sa ajunga la incredibilul numar de 220 de motociclete rare de pe tot mapamondul, dar mai mult ca sigur ca nu a fost o decizie simplu de luat. Majoritatea motocicletelor din colectie au fost achizitionate cu dotarile originale, chiar daca uneori asta a insemnat o treapta mai sus decat niste epave, desigur ulterior reconditionate si facute sa functioneze ireprosabil. Caci conform anuntului facut de casa de licitatii Mecum, responsabila cu organizarea licitatiei, absolut toate cele 220 de motociclete, indiferent de anul de fabricatie, functioneaza perfect. O dovada de istorie vie, cu alte cuvinte.

Sigur ca o insiruire a tuturor modelelor ocupa spatiu si poate ar plictisi, dar neaparat trebuie trecute in revista anumite modele, vedetele colectiei, daca se poate zice asa. Astfel, cea mai pretioasa piesa reprezinta totodata poate si cea mai scumpa motocicleta din lume, fiind vorba de un model 1907 Harley-Davidson Strap Tank estimata la un pret de 1 million $. Ca o paranteza, un milion de dolari poate insemna aproape fara exagerare maruntis de alune in lumea colectionarilor de automobile, insa in cea a colectionarilor de motociclete de multe ori inseamna un pret prohibitiv, destinat doar inraitilor in domeniu.

Daca acest model inseamna perla coroanei, trebuie stiut ca mai exista o serie de modele foarte pretioase. 1915 Cyclone Board Track Racer care a apartinut actorului Steve McQueen are un pret de pornire estimat la aproximativ 750.000 $. Inca o suma uriasa, ce-i drept. Cole mai detine cateva modele pretuite in sase cifre: o 1911 Flying Merkel Board Tracker estimat la 400.000$, o 1942 Crocker de 350.000$ si un alt H-D, respectiv 1915 Harley Model 11 de “numai” 130.000$.


 

Cadouri vintage licitatii de la 1 euro


Catawiki licitație motciclete

Vinde sau cumpar accesorii pentru fumat prin sau la un public internaţional, Catawiki esta plataforma perfectă unde vă puteţi vinde loturile.
Doar câteva dintre multele loturi incluse în Licitație de argint și aur.

Despre Catawiki şi licitaţiile noastre

  • Înregistraţi-vă gratis, începeţi să vindeţi şi câştigaţi bani în condiţii de siguranţă şi maximă securitate

Ce este Catawiki?

  • Catawiki este casa de licitaţii accesorii pentru fumat online cu cea mai mare creştere din lume. Site-ul nostru conectează licitatori din întreaga lume care vor să vândă sau cumpere obiecte unice şi extraordinare.

Cum funcţionează licitaţiile noastre

  • Începând cu fiecare Vineri, Catawiki găzduieşte peste 300 licitaţii săptămânale în cadrul a mai mult de 80 de categorii diferite de la artă modernă la maşini clasice, de la ceasuri la bijuterii şi antichităţi.

Adjudecătorii noştri

  • Peste 170 de adjudecători organizează şi supraveghează licitaţiile accesorii pentru fumat noastre, asigură o selecţie variată de loturi de înaltă calitate.

Tipuri de obiecte

  • Oricine deţine obiecte speciale cu valoare estimativă de minimum € 75, le poate oferi la licitaţie.

atawiki este platforma perfectă unde vă puteţi vinde loturile.

 


Catawiki

săptămânal licitații accesorii pentru fumat

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin. pareri despre catawiki Licitatie motociclete


Fapte și cifre

35.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 15 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații Licitatie motociclete


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre. pareri despre catawiki Licitatie motociclete

Start selling now


Licitatii carti postale


Pareri despre Catawiki pe Trustpilot.pareri-catawiki-modalitate-simpla-prin-care-se-poate-vinde-pictura-vechi

“Cel mai bun site de licitație pentru a vinde antichități dumneavoastră”

Nota 8.7

“modalitate simplă prin care se poate vinde pictura vechi”

“foarte intuitiv  Este un proces foarte intuitiv de a licita și interacționa cu sistemul”

“foarte bun site de licitații online”