Licitatie Pokemon Catawiki

Licitatie Pokemon Catawiki

Licitatie Pokemon Catawiki


Fanii de Pokémon pot prezenta săptămână ia șansele lor de la site-ul de licitație Catawiki. Vor fi scoase la licitație și anume vorbește mult Pokémonpaal din Kijkduin. Pokémonpaal a fost plasat la începutul acestui an, atunci când a apărut că Kijkduin Valhalla a apărut pentru jucătorii Pokemon Go. Zilnic, mii de jucători la Kijkduin să caute Pokemon rare, ceea ce a dus la o mulțime de complicații și chiar și un proces de la Haga cu succes împotriva Pokémon Go Niantic dezvoltator a depus costum.

Municipalitatea Haga a decis să adauge oa doua destinație Pokémonpaal Kijkduin și donați pentru Scouting “The Jungle vânătorilor care poate licitația pentru renovarea clubului lor. Adjudecător Michel Karis de Catawiki se așteaptă de mult interes în post:

Kijkduin această vară dată de joc Pokémon mare reputație națională și internațională. Pokémonpaal ilustrând Pikachu, a devenit simbolul Pokémongekte în Țările de Jos și care face ca povestea din spatele pol atât de special.
– Adjudecător Catawiki
ofertanții străini

Site-ul de licitație crede că, în afară de fani Pokémon olandezi vor primi, de asemenea, oameni din străinătate să liciteze pe stâlp, deoarece Pokémon tot drumul înapoi la nivel mondial. In prezent, de exemplu, sunt pe site-ul realizat, de asemenea, cantități record pentru cardurile de colectie Pokémon.

Pol este atât de jucăuș încât repara mulți colecționari vor fi exploatație pol (în special semnul) pentru a adăuga la colecția lor. Întregul Colosul va fi eliminat nu mai târziu de 1 noiembrie, dar, potrivit unui purtător de cuvânt al municipalității Kijkduin continuă să păstreze titlul ludic al Pokémon capital Olanda.


Catawiki

săptămânal licitații pentru obiecte speciale

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin.


Fapte și cifre

30.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 12 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre.