Monede vechi de vanzare

Monede vechi de vanzare

Monede vechi de vanzare


monede vechi de vanzare


monede vechi de vanzare

Antichitatea greacă – Regatul Egiptului. Argint Tetradrachm de Ptolemeu al II-lea Filadelfus (285-246 î.Hr.).

Foarte bine

Ptolemaios II Philadelphos (285-246 ien.). AR tetradrachm bătute în Iope (Gaza).
Obv: Portret de Ptolemaios I r cu care se confruntă. cu diademă.
Rev: (PTOLEMAIOY) SWTHPOS – în picioare Eagle cu care se confruntă l. pe fulger. Monograme în câmpul din stânga. Dreapta ΛΓ Θ
Literatura: BMC 144var. ; Svoronos 816.

După cucerirea Egiptului de catre Alexandru cel Mare, țara
a intrat sub guvernului grec.
După moartea lui Alexandru, empre lumea lui a fost divizată
printre generalii săi și așa-numitele imperii diadoch au apărut.
Egypte a fost atribuit generalului Ptolemaios, care și-a fondat
imperiu propriu acolo. Portretul lui a fost, chiar și după moartea sa, este descris
pe mai multe monede ca un tribut, care se aplică și în acest
tetradrachm. Familia lui a rămas la putere pentru o lungă perioadă de timp, până când a fost
capturat de romani la momentul lui Iulius Caesar. Cleopatra a fost lastborn din această dinastie. Greutate
13,91 gr., Ø 25mm.

Imaginile furnizează o impresie bună.
Va fi trimisă prin scrisoare recomandată și asigurat.


Foarte bine  Ptolemaios II Philadelphos (285-246 ien.). AR tetradrachm bătute în Iope (Gaza). Obv: Portret de Ptolemaios I r cu care se confruntă. cu diademă. Rev: (PTOLEMAIOY) SWTHPOS - în picioare Eagle cu care se confruntă l. pe fulger. Monograme în câmpul din stânga. Dreapta ΛΓ Θ Literatura: BMC 144var. ; Svoronos 816.  După cucerirea Egiptului de catre Alexandru cel Mare, țara a intrat sub guvernului grec. După moartea lui Alexandru, empre lumea lui a fost divizată printre generalii săi și așa-numitele imperii diadoch au apărut. Egypte a fost atribuit generalului Ptolemaios, care și-a fondat imperiu propriu acolo. Portretul lui a fost, chiar și după moartea sa, este descris pe mai multe monede ca un tribut, care se aplică și în acest tetradrachm. Familia lui a rămas la putere pentru o lungă perioadă de timp, până când a fost capturat de romani la momentul lui Iulius Caesar. Cleopatra a fost lastborn din această dinastie. Greutate 13,91 gr., Ø 25mm.  Imaginile furnizează o impresie bună. Va fi trimisă prin scrisoare recomandată și asigurat.


Catawiki

săptămânal licitații pentru obiecte speciale

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin.


Fapte și cifre

30.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 12 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre.

ceasuri vechi de vanzare