Vand masina de epoca – Catawiki

Vand masina de epoca – Catawiki

Chevrolet – Corvette Stingray C3 – 1979


Vand masina de epoca – Catawiki

vand masina de epoca


Stare foarte bună -restaurat – toate originale – V8 5733 cc – MOT valabil

Marca: Chevrolet
Stilul de caroserie: Coupé
Transmisie: Automat
Combustibil: Benzină
Culoare: roșu

Chevrolet Corvette Stingray C3 din 1979 într-o stare foarte buna.

Înregistrare istorică spaniolă (se trece printr-o inspecție tehnică la fiecare trei ani, în Spania). Citește 94,200 mile. de culoare roșie, noua vopsea păstrând culoarea originală. tapițerie nouă și covoare, respectând design-ul original.

Acesta are un volan modernă, dar este inclus în original (vezi foto).Aceasta include, de asemenea, un nou set de brand de curele, deși acum are cele originale. Un radio de modern este instalat.

motorul original restaurat în stare perfectă de funcționare, cu transmisie automată. Noul 5 anvelope Sportrac Vredestein. Acesta include și alte piese de schimb (filtre, etc).

Masina poate fi văzut și să fie luat în Oviedo (Spania).

Sumele licitate nu includ transportul sau la export, cu excepția cazului în care se indică altfel.

Vă recomandăm să vedem personal vehicul înainte de a face o ofertă pentru a evita o posibilă dezamăgire. În scopul de a aranja o vizită, vă rugăm să contactați Catawiki. Vand masina


Automobile clasice de vanzare


Catawiki

săptămânal licitații pentru obiecte speciale

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin.


Fapte și cifre

30.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 12 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre.

Vand masina de epoca online – Catawiki Romania