Vand vaza din sticla – Designer Romanesc Mihai Topescu

Vand vaza din sticla – Designer Romanesc Mihai Topescu

Mihai Topescu –  vand vaza cu aplicatii policromă


Vand sticla de design - licitatii Catawiki vand usor si sigur online


secolului 21, România

Română Mihai Țopescu (1957) este un premiat artist de sticlă care a antrenat la Academia de Arte Plastice “L, Andreescu” din Cluj, România. apoi a studiat la Academia de Arta Baden din Viena (Austria). Din anul 2000 a fost membru al Centro Studio Vetro Murano din Veneția. El a câștigat numeroase premii și premii la nivel global pentru arta din sticla (mai multe informatii: www.topescumihai.com) lui.

Condiția vaza este excelent si vine cu eticheta originală și semnătura.

Dimensiuni.
Înălțime: 28 cm
Diametru deschidere: 9 cm
Diametrul de bază: 8,1 cm
Greutate: 3157 grame

vand vaza


Vand vaza


Catawiki

săptămânal licitații pentru obiecte speciale

Gol Catawiki este de a face obiecte speciale disponibile universal. licitațiile noastre săptămânale de oaspeți dispun de mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale, nu veți găsi în orice fel de magazin.


Fapte și cifre

30.000 + loturi vândute în fiecare săptămână xx licitatorii 12 milioane de vizitatori în fiecare lună 300 + săptămânal licitații


Cum a început

Catawiki a fost infiintata in anul 2008; a fost inițial conceput ca un site web în cazul în care colectori ar putea gestiona și ține evidența colecțiilor lor on-line. Vizitatorii pot adăuga în continuare noi elemente în catalogul existent de colecție. Normal, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor “catalog” și “wiki”. În 2011, Catawiki a început găzduirea săptămânal licitații în diferite categorii, inclusiv arta, antichitati, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, moda, cărți și timbre.